Leden

Arrow
Arrow
Slider

Nluug25.nl telt op dit moment maar liefst 267 leden. Niet alle leden komen uit de IT sector. Zo hebben we leden die ambtenaar zijn, voor de belastingdienst werken of professionals die een andere kantoorbaan hebben zonder afwisseling. Iedereen die het gevoel heeft dat hij of zij zal sterven achter het beeldscherm zonder dat iemand ze opmerkt, is meer dan van harte welkom. Allereerst worden de nieuwe leden gescreend om te achterhalen of hun baan echt wel zo hersendodend is. Alleen leden die nood hebben aan sociale interactie worden toegelaten.

Enkele van onze benoemingswaardige leden zijn:

Pim Klaassen

Pim is een 23 jarige ICT’er die als webdesigner werkt voor leovegas. Zijn aanwezigheid wordt naar zijn mening nooit opgemerkt en zijn werk wordt nooit gewaardeerd. Voordat hij zich aanmeldde bij Nluug25 woonde hij nog thuis, had nog nooit een meisje gekust en had geen flauw idee wat zijn leeftijdsgenoten deden buiten het werk. Hij was erg verlegen, angstig en voerde enkel en alleen maar gesprekken met zijn Power Rangers actie figuren. Nu is Pim al 2 jaar lid van Nluug25.nl en hij is maandelijks bij een van onze activiteiten terug te vinden. Hij woont nu samen met zijn vriendin, gaat elk weekend gezellig iets drinken met zijn vrienden en heeft zijn saaie baan omgeruild voor zijn onbewuste passie: het runnen van een kinderboerderij.

Marieke van der Sluis

Marieke is nu al 1,5 jaar lid van Nluug25.nl en was een harde noot om te kraken. Schoorvoetend reageerde ze op onze nieuwsbrief na dat ze eerst de moed had verzameld door twee flessen Wodka naar binnen te werken. Om het lef bijeen te rapen om ‘s ochtends de bus te nemen samen met talloze andere mensen, dronk ze eerst tijdens haar ontbijt enkele flesjes bier. Sociaal werd ze er niet van maar het hielp haar een beetje over haar angst voor mensen heen. Toen ze voor het eerst mee deed aan een van onze activiteiten, begon ze eindelijk een beetje los te komen. We gingen die dag naar de schietvereniging om met geweren en pistolen op kartonnen doelen te schieten. Toen ze eenmaal een automatisch geweer in haar handen kreeg en ze het magazijn mocht legen op een doelwit, schreeuwde ze al haar frustratie kwijt terwijl ze het geweer leegde. We zullen Marieke zeker niet meer toevertrouwen met een vuurwapen maar sinds dien is ze bijna wekelijks aanwezig. Marieke is onlangs gepromoveerd van programmeur tot manager van het computerbedrijf gespecialiseerd in programmering.

Jan Fruitsma

Jan was een computerprogrammeur voor een groot bedrijf en had totaal geen sociaal leven. Hij had geen hobby’s, geen vrienden en geen dromen. Hij was zo erg verwijderd van het onbekende du zowat van alles. Hij ging gewoon dagelijks naar zijn werk en merkte vaak pas aan de gesloten voordeur van het bedrijf dat het weekend was. Jan heeft ons gevonden via een emailtje dat hij heeft durven openen en hij besloot om aan een van onze activiteiten deel te nemen. We gingen die dag naar een pretpark want we geloven dat er een groot deel van de oplossing ligt in het herbeleven van de kindertijd. Nog nooit hebben we iemand zo horen gillen en zien genieten van een ritje op een pony. Jan had het licht gezien en wist wat hem te doen stond. Hij moest en zou naar Texas gaan om te leren hoe dat je koeien vangt met een lasso zoals de oude cowboys dat deden. Jan is inderdaad gegaan en is nu sinds 2 jaar weer terug om bij ons als vrijwilliger te werken. Je kunt er op rekenen dat je Jan zult tegenkomen bij onze activiteiten waar hij altijd vrolijk aan deelneemt en assisteert waar dat hij kan.