Nieuwsbrief

Via deze website kun je je aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Je vindt er niet alleen alle activiteiten terug die maandelijks wisselen maar ook nieuwtjes en interviews.  Vanzelfsprekend gaat het ook over werkgerelateerde dingen die gebeuren in de IT sector maar hoofdzakelijk over hun beslissing om zich aan te sluiten bij Nluug25.nl en de bijbehorende vooruitgang of doorbraak.

Laatst hadden we nog een interview voor onze nieuwsbrief gepost: We benaderden de CEO  van een groot programmeringsbedrijf en confronteerden hem met feiten over hoe schadelijk het kan zijn om monotoon werk te verrichten. Erg vriendelijk was hij niet en toen we hem vroegen of hij minimaal twee namen kon opnoemen van werknemers, kwam hij niet verder dan de naam van de koffiejuffrouw.

In een eerder verschenen nieuwsbrief verscheen er ook een artikel over het negatieve effect van een saaie kantoorruimte. Toen we de directeur van het programmeringsbedrijf daarmee confronteerden, werd al snel duidelijk dat hij het geldverspilling vond om het kantoor op te vrolijken.

 

Deze en meer artikelen werden tot nu toe warm onthaald door onze leden en zelfs niet-leden.   Wij van Nluug25.nl kunnen je helpen door juridische stappen te ondernemen om er voor te zorgen dat je werkomgeving wordt verbeterd.

VERENIGING

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen rondom Nluug25.nl, de leden, de activiteiten en natuurlijk de interviews. We nodigen je van harte uit om ons te informeren over je ideeën, visie en verhalen of om vrijwilliger te worden bij onze Nluug25.nl redactie.

LEDEN